Українська Pусский
(097) 58-55-057; (050) 53-30-057;

Облаштовуєм мансардні приміщення

Опубліковано .

Якщо у вас немає можливості збільшити житлові площі, а горище в будинку використовується не раціонально, в мансардному приміщенні можна облаштувати житлові кімнати. Найчастіше в мансардних приміщеннях облаштовують спальню або дитячу кімнату, а також кожна господиня будинку буде рада перетворити горище в облаштоване місце зберігання або гардеробну, звільнивши житлові кімнати від шаф і комодів.
До початку облаштування горища під житлові приміщення необхідно подумати про безпечність і комфорт мансардної конструкції, особливо якщо мансардними сходами будуть користуватися діти або люди похилого віку.
Вибір мансардних сходів на будівельному ринку дуже різноманітний. Можна вибрати сходи різних конфігурацій: висувні, що складаються гармошкою, що складаються посекційно. Європейські виробники дуже ретельно вибирають сировину для виробництва мансардних конструкцій, виробляють мансардні сходи на новітньому обладнанні, що гарантує безпеку і комфорт в експлуатації. Найчастіше покупці цікавляться горищними сходами європейських виробників Oman, Roto, Fakro Velux.
Європейські виробники врахували всі вимоги і побажання споживачів і виробляють мансардні сходи з сертифікованої деревини або металу. Монтаж горищних сходів не вимагає спеціальних знань і навичок, встановити мансардну конструкцію може кожен споживач швидко і якісно.


Last update: Jan 23, 2021